Waarom nazomeren bij camping Sevink Molen

Wandelen is gezond 

Vanaf onze camping kun je prachtige routes bewandelen in de unieke natuur van de Achterhoek. Met een dagelijkse wandeling in de buitenlucht, verbeter je niet alleen je conditie maar pak je meteen wat extra dag- en zonlicht mee, wat zorgt voor opname van vitamine D in je lichaam. Wandelen is gezond, trek er dus dit najaar op uit en boek jouw favoriete plekje op ons veelzijdige park. 

Chalet aan het water

Wist je dat onze verandachalets het hele jaar door te reserveren zijn? Ze zijn voorzien van airco en centrale verwarming met 3 slaapkamers en een keuken. Ook in het najaar kun je genieten op je eigen veranda en het buitenleven ervaren aan de oever van 't Hilgelo. Op slechts 1 minuut lopen afstand van het strand! Reserveer nu het najaar één van onze verandachalets met 10% korting! Neem daarvoor contact op met onze receptie.

Kamperen is rust & avontuur

Wanneer je instapt en gaat rijden, begint het avontuur al. Tafelspelletjes doen bij de luifel of tent. Géén wekker hoeven te zetten en wakker worden van de fluitende vogels of regen die zachtjes tikt op de caravan. Je boek lezen en even de tijd vergeten of gewoon elke dag op pad gaan vanaf je eigen kampeerplek de natuur in en jezelf verwonderen. Reserveer nu jouw kampeerplek. Je kunt zelfs online je favoriete zon- of schaduw plek uitkiezen d.m.v. een voorkeurboeking!

Hondenliefhebbers opgelet 

Na het zomerseizoen verandert het strand in een losloopgebied voor honden. Dit losloopgebied bij 't Hilgelo is geopend van 1 oktober tot 1 mei. Viervoeters mogen dan losgelaten worden op het strand, ligweides en in het water komen. Laat ze lekker rennen, spelen en zwemmen! We hebben diverse accommodaties welke te reserveren zijn met je huisdier bijv. onze luxe vakantiewoning, safaritenten en verandachalets. Wij verwelkomen jou graag met je viervoeter bij ons op het park. 

Romantisch in het groen

Geniet nog even van de nazomer in één van onze Nature Wellness Suites geschikt voor twee personen. De suite is compleet uitgerust met binnen je eigen privé sanitair, infrarood verwarming, keuken én buiten een ruim houten terras met ligstoelen, barbecue en hottub tot jullie beschikking. Als kers op de taart, het ontbijt is hierbij inclusief! Boek nu!

Fietsen tijdens de nazomer

Ontdek de Achterhoek vanaf onze camping per fiets en ervaar hoe mooi het coulisse landschap is tijdens je verblijf. Wist je dat wij ook elektrische- en normale fietsen verhuren via onze receptie? Je hoeft niet perse met je eigen fietsen te komen naar onze camping. Reserveren van een fiets kan gemakkelijk via info@campingsevinkmolen.nl en je ontvangt daarna een bevestiging van ons op jouw naam met datum van verhuur. Boek nu jouw gewenste accommodatie of kampeerplek!